Hoe fijn is het om thuis precies die woonsfeer te kunnen creëren waar jij je goed in voelt. Jouw persoonlijkheid mag hierin ook zeker naar voren komen. Dus kies die kleuren en meubelstijl die als het ware vertellen wie jij bent. Moeilijk?

Om je een beetje op weg te helpen heb ik hier de wooninspiratie en trends voor 2021 verzameld. En die is zo divers dat je er vast iets uit kunt gebruiken wat helemaal past bij jou.

 

Een mooie basis voor je interieur zijn de juiste wandkleuren. De nieuwste kleur van 2021 heet Brave Ground. Het is een aardse kleur die goed samengaat met neutrale als ook meer uitgesproken kleuren.

De kleurtrend voor 2021 in meubels en accessoires is tevens diep donker blauw. En laat dat donkerblauw nu supermooi passen bij de aardse Brave Ground!

TIP: Gebruik de Brave Ground eens niet als hoofdkleur(en) maar kijk of je dit bv op een kastje of tafeltje in combinatie met de andere kleuren in de ruimte kunt toepassen. In deze slaapkamer is de Brave Ground toegevoegd aan het groen en blauw. Hip en gezellig!

Maar wat is er trendy qua meubels in 2021?

Erg leuk is de ontwikkeling van de modulaire banken. Want naast het toevoegen van een extra zitplaats of loungegedeelte is er meer mogelijk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een soort ’tussentafeltje’? Hierdoor heeft iedereen altijd een plekje dichtbij voor z’n kopje koffie (of lekker wijntje). De houtlook voegt warmte toe in de uitstraling en is natuurlijk ook een speelse onderbreking bij bijvoorbeeld een XL bank. 

Met je bord op de bank? Nee joh!

Wil je bijvoorbeeld ook eens even wat anders dan anders in de eethoek dan kun je kiezen uit allerlei stijlen en kleuren eettafels en stoelen.

 

 

Deze eettafel is gemaakt van een lekker grof onderstel van schragen met daarop een boomstam blad. De eetstoel is zowel door de mooie velvet stof als de opvallende kobalt blauwe kleur een hippe eyecatcher in huis.

Ik hoop dat je met deze inspiratie je eigen thuis weer helemaal naar je zin kunt maken. Kun je daar wat hulp bij gebruiken dan mag je altijd contact met mij opnemen. Stuur een mailtje naar info@tintstyling.nl of bel naar 06-23912516.

Hartelijke groeten,

Edith Houberg (styliste)

Fotocredits:

Walhout Wonen, Flexa, TINT Styling