Edith Houberg

Ik stel me graag even voor

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Interieur, sfeer en kleur

 

 

Welkom bij TINT.

Mijn naam is Edith Houberg en samen met mijn partner Peter en onze teckel Joep is een voormalig postkantoor uit 1870 in Wolphaartsdijk ons thuis. Ik vind het geweldig om te blijven veranderen aan ons eigen interieur maar kan er zeker ook in alle rust van genieten.

In onze vrije tijd gaan we veel op stap met de zelfgebouwde buscamper en zoeken we mooie natuur en fijne plekjes. Onze tuin achter het huis is ook zo`n groene oase die we in het voorjaar en in de zomer graag delen met onze tuinbezoekers (www.theetuinonderdenotenboom.nl).

Passie voor interieur

Mijn enthousiasme en interesse voor interieur, sfeer en kleur is er eigenlijk altijd geweest. De eerste stappen in de interieurwereld maakte ik al in 1994 in de verlichtingsbranche.  Sinds 2017 na het afronden van mijn opleiding als interieurstyliste heb ik uit pure interesse nog een uitgebreide opleiding gevolgd in Colour Design. Superfijn om me zo te kunnen specialiseren in het adviseren van kleur in een interieur.

Passie voor kleur

Zoals gezegd werk ik bij voorkeur met kleur en structuur in een interieur omdat ik overtuigd ben van de toegevoegde waarde hiervan. Wandkleuren die een ruimte sfeer geven, behang met een warme uitstraling of juist accessoires die deze rol op zich nemen, het geeft een interieur diepte en persoonlijkheid. Aan mij de mooie taak om mensen te laten ervaren dat naast helder wit ook andere dimensies van kleur mogelijk zijn.

Rotterdamse voortvarendheid en Zeeuwse nuchterheid

Tijdens mijn werk als styliste ontmoet ik mensen van allerlei leeftijden en met vele uiteenlopende woonwensen, leefstijlen en karakters. Met mijn Rotterdams enthousiasme en een vleugje Zeeuwse nuchterheid zoek ik geduldig tot het resultaat een bij de bewoners passend geheel is geworden.

Alle aandacht voor u

Het is een bijzonder privilege om in interieurplannen te kunnen meedenken en zo voor alle bewoners een sfeervol thuis te mogen creëren.  En dat maakt dat iedere opdracht, van klein tot groot, voor mij een creatieve uitdaging vormt waar ik graag mijn kennis en aandacht voor inzet.

Edith Houberg

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.