Tint interieur styling

Keuze interieuradvies

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Objectief interieuradvies en interieurontwerp

voor Particulier of Bedrijf

Flits Advies

Weet u niet goed welke wandkleur mooi aansluit bij uw nieuwe bank? Of heeft u al vloerstalen in huis maar twijfelt u over de keuze? Tijdens het Flits interieuradvies kom ik naar u toe om samen de ruimte te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden.

Interieurontwerp (interieurplan op maat) 

TINT denkt al vanaf de beginfase van verhuizen of verbouwen graag objectief en actief met u mee en ontwerpt een sfeervolle interieurbasis met uw eigen touch. In het plan heeft u ook de mogelijkheid voor een duidelijke en overzichtelijke 3D impressie.

Verkoopstyling

Uw huis staat te koop maar potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn weinig bezichtigingen, er is veel concurrentie of geïnteresseerden haken alsnog af. Tijd voor actie!

 

Vakantiewoning / Ferienwohnung

Als interieurstyliste in Zeeland beleef ik ook veel plezier aan het inrichten van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel om me heen adem ik bijna als vanzelf toerisme en recreatie. En u als (nieuwe) huiseigenaar wil daar graag snel van kunnen genieten.

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van de kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor een kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht . 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.