Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Thuiswerken is iets wat voor veel mensen en werkgevers eerst geen optie was.
Maar we raken er steeds meer aan gewend en vinden het stiekem misschien toch wel prettig. (En het milieu haalt ook opgelucht adem). Dan wordt het tijd om het tijdelijke te verruilen voor een meer permanente oplossing; een echte werkplek aan huis!
Veel huizen in Nederland hebben een beperkt aantal kamers en vierkante meters. Om toch het meeste uit deze ruimtes te halen zou je overdag een stukje van je slaapkamer kunnen gebruiken als werkplek.
Het verbreden van je vensterbank is hiervoor decoratief en praktisch. En het daglicht helpt je ook met beter concentreren.
Een opbergkast voor je papieren is wel van belang om de rustige uitstraling van je slaapkamer te behouden.
(foto makeover.nl)

Heb je iets meer ruimte dan kun je bijvoorbeeld in je woonkamer of op de zolder een werkplek creëren. Deze hippe werkunit is daarvoor een leuk idee. Je sluit jezelf een beetje af van je omgeving en ook je boeken en papieren blijven uit het zicht. Tevens kun je de buitenwand weer gebruiken als extra muurtje in de kamer waar je bijvoorbeeld een mooie poster tegenaan kunt hangen.

Maar het meest eenvoudige om een aparte werkplek te creëren is door een stukje van je muur af te kaderen. Met een geschilderd vlak, een groot rooster met gaas, of een wandrek waaraan een soort bureautje vastzit heb je meteen jouw eigen plekje.
Bekijk goed hoe de eventuele kabels netjes kunt wegwerken door er bijvoorbeeld een grote trendy plant bij te plaatsen.
En natuurlijk kunnen ook de kinderen op deze manier hun eigen speel/knutselplekje krijgen (foto kinderstylist).

Ik hoop je zo inspiratie te hebben gegeven maar hoor het natuurlijk graag als ik je ergens mee kan helpen. Bel me dan vrijblijvend op: 06-23912516 of mail naar edith@tintstyling.nl.

Heel veel succes en een hartelijke groet,

Edith Houberg