zakelijk interieur

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Het zakelijke interieur

U staat aan het begin van van een nieuwe onderneming of bent toe aan een nieuw interieur in uw winkel, café, uw restaurant, uw kapsalon of uw kantoor.

Een mooie zaak gaat samen met een prettige werksfeer en dan zijn er veel dingen om rekening mee te houden.

 

Wat wilt u met uw zaak uitstralen?

 

Zo kunnen kleuren in het interieur van een winkel of een lunchroom bepalend zijn voor wat u met uw zaak wilt uitstralen. Een goed lichtplan in uw kapsalon of kledingwinkel is van belang bij het slagen van uw mooie plannen voor uw nieuwe zaak. De lichtinval op de balie of de plaats die u in gedachten heeft voor de paskamers, is dat wel de juiste opstelling? Heeft u daar al bij stil gestaan?

Warme tinten, lichte tinten, harde glanzende oppervlakken of een wollig interieur, u heeft hier vast al over nagedacht, maar past het prachtige plaatje van dit interieur ook bij de dagelijkse werkzaamheden, de klanten die uw zaak zullen bezoeken en uw medewerkers straks?

 

“dat u daar nou niet eerder aan had gedacht”

 

Om te voorkomen dat u achteraf spijt heeft “dat u daar nou niet eerder aan had gedacht”, is het wellicht goed om hier vooraf goed over na te denken en een specialist in te schakelen op het gebied van het zakelijke interieur. U bent bij Tint interieurstyling aan het juiste adres.

 

Kantoor Werkplek

 

Ook bij het inrichten van een werkplek waar u dagelijks kantoorwerkzaamheden zult uitvoeren, is het inrichten van deze werkplek van wezenlijk belang. Het licht, de vloeren en de opstelling van het kantoormeubiliair, het is goed hier vooraf goed over na te denken.

Heeft u uw kantoor inmiddels ingericht en komt dit niet goed tot zijn recht? Het is heel goed mogelijk dat een paar aanpassingen aan de werkplek uw workflow zullen doen stijgen! Ik zal u daar graag over informeren en zo nodig bij helpen.

Het kennismakingsgesprek is gratis!

 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.