verkoop styling

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

U heeft besloten uw huis te koop te zetten?

 

Sommige huizen verkopen zich momenteel vanzelf,  maar andere woningen hebben nét iets meer aandacht nodig.

 

 

De eerste indruk

Nog voordat u het taxatierapport van uw woning via de makelaar laat opmaken (of het huis online te koop laat zetten) kan de verkoop styliste het verkooptraject van uw woning een goede start geven.

Een huis wat voor u vele jaren een thuis was, heeft misschien in eerste instantie niet diezelfde aantrekkingskracht op potentiële kopers.

Mensen besluiten eerst via de foto’s op de site van de makelaar of op websites als Funda of ze het huis live willen gaan bekijken.

De uiteindelijke vraagprijs voor de woning wordt mede bepaald door de totale indruk van de woning.

 

Meer interesse in de woning

Wanneer een woning inmiddels leeg staat en niet meer bewoond wordt of wanneer het een klushuis betreft, is het zelfs cruciaal om de sfeer, afmetingen en mogelijkheden van de woning voor nieuwe kopers duidelijk te maken.

Het is moeilijk om een lege ruimte in te schatten aan de hand van de foto`s die je tegenkomt Funda en daarmee is de kans op een eerste goede indruk van de woning en interesse in de woning eigenlijk al voorbij.

Staat uw huis al lange tijd te koop, dan kunnen verbeteringen in de styling van de woning of de indeling van de ruimtes in het huis resulteren in veel meer interesse in de te koop staande woning.

Ervaring

Als interieurstyliste weet ik hoe een ruimte of ruimtes in de woning er het meest voordelig uitzien. Dit heb ik geleerd en dit weet ik uit ervaring. Laat mij u helpen met de verkoop van uw woning. Neem contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van uw eigen meubilair, meubelstukken en woonaccessoires die ik in mijn bezit heb of meubelstukken en woonaccessoires die we huren. Ik vertel u er graag alles over!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.