veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is het inhuren van een interieur styliste bij TINT duur? Wat is de meerwaarde?

Met een persoonlijk maar vooral objectief TINT interieuradvies bespaart u zelfs geld. De meerwaarde wordt gevormd door de onafhankelijke kijk op alle keuzes en mogelijkheden. Ik word niet aangestuurd door een woonwinkel en werk ook niet met bijvoorbeeld een vaste gordijnleverancier. Ik bepaal mijn advieskeuzes afgaande op uw persoonlijke vraag en situatie.

Een praktijkvoorbeeld: Die leuke hoekbank die u heeft gezien is volgens de verkoper in de meubelzaak ook net nog in de aanbieding. U doet uw aankoop en na 3 maanden staat hij bij u thuis….. te kolossaal en niet passend bij uw andere meubels.

Of u bemerkt tijdens een bezoek aan kennissen dat hun interieur wel erg lijkt op hetgeen de ‘gratis’ styliste van de woonwinkel ook aan u heeft voorgesteld. Een algemeen sausje zonder enige persoonlijkheid.

Als TINT styliste is al mijn aandacht op uw interieurwensen gericht. En als ik tijdens onze gesprekken bemerk dat u ook open staat voor een frisse kijk met out of the box ideeen dan deel ik die graag met u. Zo krijgt u een persoonlijk en zeker geen ’13 in een dozijn’ interieur.

Moet ik altijd een compleet nieuw interieur aanschaffen?

Het komt eigenlijk maar zelden voor dat een interieur in zijn geheel nieuw wordt aangeschaft. Soms hebben oude meubels voor u een emotionele waarde of zijn ze nog prima te hergebruiken.  Met een duidelijke 2D tekening kunnen we bekijken of en hoe we alle meubels goed kunnen (her)indelen in de ruimte.

 

Wordt ons interieur een afspiegeling van de smaak van de TINT interieur styliste?

Zeker niet. De taak van een interieurstyliste is juist te luisteren naar uw interieur vragen en u goed te infomeren over de mogelijkheden in uw woning. Zo komen we uiteindelijk bij de woonsfeer die u zelf als wens voor ogen had.

 

Werk je bij TINT met één bepaalde woonstijl (bv. de industriele, landelijke of scandinavische stijl)?

De woonstijl die na alle vraaggesprekken met u als klant naar voren komt wordt de stijl waar we mee gaan werken. Het is tenslotte uw thuis en een plek waar u zichzelf in wilt herkennen.

 

Kan ik ook TINT interieuradvies aanvragen voor mijn huurhuis?

Dat kan zeker want ook de indeling, sfeer en kleuren in uw huurhuis zijn goed aan te passen naar uw smaak. En daar zijn zeker niet altijd verbouwingen of flinke budgetten voor nodig.

 

 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.