Vind jij het ook zo leuk om je huis heerlijk in de decembersferen te brengen?

Het is ook ontspannend om te doen en brengt tegelijkertijd veel gezelligheid in huis.

En ga je dit jaar dan voor Traditioneel, Trendy of Glossy?

Bekijk hieronder welke sfeer je het meest aanspreekt en hoe je dit in jouw huis kunt toepassen.

Glossy

Houd je van shiny en chique dan zijn dit jaar goud en zwart de kleuren voor jou.
Supermooi zijn de grote zwarte vazen met daarin een combi van goudkleurige decoratie, takken en natuurlijk ledverlichting.
Overdaad schaadt hier zeker niet, maar mix het niet teveel met andere kleuren. De statement is al gemaakt!

Traditioneel met natuurlijke materialen

Helemaal passend in de huidige Scandinavische woontrends zijn de traditionele versieringen waarin ook veel gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke materialen.

Naast de kleuren rood en groen zie je ook rustige grijstinten die mooi aansluiten bij het interieur.
TIP: Voor deze sfeervolle, Scandinavische versiering is http://sostrenegrene.com de winkel om een bezoekje aan te brengen (of online lekker te bestellen).

Trendy en origineel

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun kerstdecoratie aan te passen aan de interieurstijl van dit moment. Originaliteit, hergebruik en trendy zijn de kernwoorden waar veel interieurs mee zijn samengesteld.
Decoratie die is gemaakt van trendy materialen zoals de huidige fluweel look zullen hierbij erg warm en gezellig staan.
Maar wat dacht je van het hergebruiken van kleine bloemvaasjes en die met een binddraadje vastmaken in de kerstboom. Puur natuur en prachtig.

Super origineel en creatief wordt het als je een hobby of een gezamenlijke liefhebberij als thema neemt in je kerstboom. Kleine dansschoentjes, stukjes oude bladmuziek, of een complete kerstboom vol met oude en recente reisfoto’s. Dat geeft gegarandeerd ook stof tot conversatie met je kerstgasten!

 

De TINT Styling Kerstservice

Heb je na het lezen van mijn blog wel heel veel zin gekregen in een echt kersthuis maar ontbreekt het je gewoon aan tijd of creativiteit? Dan heb ik de oplossing voor jou: de TINT Styling Kerstservice. Als interieurstyliste breng ik jouw huis, inclusief natuurlijk de kerstboom, in die heerlijke decembersfeer. Laat jezelf eens verwennen dit jaar en geniet met volle teugen van de aanloop naar kerst. Bel snel voor het reserveren van je stylingsochtend of middag: 06-23912516 of mail naar: info@tintstyling.nl

 

Fijne kerstdagen!

Volg mijn Facebook en Instagram account voor nog meer leuke interieur tips!