interieuradvies aan huis


TINT Interieurstyling & Advies helpt u graag verder bij al uw interieurvragen.

De onafhankelijke adviezen die TINT geeft kunnen variëren van een compleet interieurontwerp voor uw nieuwe huis of appartement tot een kort, mondeling kleuradvies voor bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer. TINT heeft geen standaard voorraad gordijnstalen of vloerstalen maar kan kiezen uit 1001 mogelijkheden. Hierdoor wordt ieder ontwerp uniek en persoonlijk.

Zelf doen of laten doen?

Kiest u voor een persoonlijk op maat gemaakt interieurplan dan geeft u uzelf de gelegenheid in alle rust en met plezier naar uw nieuwe interieur toe te werken. Geen urenlang gezoek en getwijfel in winkels.

TINT komt met adviezen en voorstellen waar u vervolgens gericht mee verder kunt. Zo bepaalt u ook hoe en in welk tempo u uw nieuwe interieur realiseert. Stapsgewijs of misschien juist wel alles in een keer.

TINT biedt u echter ook de keuze om alle aankopen en styling door TINT te laten verzorgen en u dus te ontzorgen. Een comfortabele en praktische manier als u bijvoorbeeld veel van huis bent, niet van shoppen houdt of de (vakantie)woning als tweede huis bezit.

Kleuradvies toegelicht.

TINT is gespecialiseerd in kleurgebruik voor uw woning of bedrijf.

Veel mensen vinden het lastig om de juiste kleur of kleuren te vinden voor een ruimte. Invloeden als lichtinval of de samensmelting van de kleuren op de wand met de meubels, het is een heel pakket waar je rekening mee moet houden! Hoe vaak heeft u niet voor de enorme hoeveelheid kleurkaartjes gestaan in de bouwmarkt, waarna de kleur op het kaartje thuis toch weer anders was dan dat u in eerste instantie dacht.

Bij mijn bezoek aan huis kan ik goed zien waar we rekening mee moeten houden. Samen bekijken we de mogelijkheden en uw kleurwensen en zo komen we tot een weloverwogen keuze.

Een persoonlijk Kleuradvies aan huis is te reserveren vanaf 1 uur voor € 69,95 of € 129,95 voor 2 uur per ruimte. Natuurlijk is er de mogelijkheid dit advies uit te breiden naar meerdere ruimtes of verdiepingen.

(*prijzen per januari 2024)

 

 

U kunt hier direct een kleuradvies aan huis aanvragen

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.