Tint interieur styling

Interieur Ontwerp

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Onafhankelijk interieuradvies en interieurontwerp

voor Particulier of Bedrijf

Interieurontwerp (interieurplan op maat) 

U gaat verhuizen, u wil het woonkamerinterieur moderniseren of u heeft verbouwingsplannen? Dan moeten er veel keuzes gemaakt worden over bv. kleurgebruik, de meubels en de indeling ervan, vloeren, raambekleding en verlichting. En waar sommigen het gehele plaatje al voor zich zien vinden anderen het lastig om tot keuzes te komen (en worden de beslissingen vaak weer uitgesteld).

TINT denkt al vanaf de beginfase graag objectief mee en ontwerpt voor u een compleet interieurplan. In het plan heeft u ook de mogelijkheid voor een duidelijke en overzichtelijke 3D impressie.

Met alle ideeen in het eindplan als uitgangspunt kunt u vervolgens zelf in uw eigen tempo het interieurontwerp realiseren of wellicht juist comfortabel door TINT laten uitvoeren.  Hoe fijn is het vervolgens om zo zonder twijfels of verkeerde keuzes uw persoonlijke interieur te zien ontstaan.

Hoe verloopt een TINT ontwerp traject?

Wil u graag eerst eens ongedwongen komen kennismaken dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie in Wolphaartsdijk.  U kunt me hiervoor bellen, mailen of een appje sturen en de afspraak is gemaakt: 06-23912516 of edith@tintstyling.nl

Tijdens het opvolgende gratis intakegesprek  bij u thuis bespreken we uw interieurvragen, wensen en ideeën. Aan de hand van dit intakegesprek ontvangt u binnen enkele dagen een persoonlijke offerte voor het door u gewenste interieurontwerp en advies. 

Gaat u akkoord met de offerte dan volgt een tweede gesprek bij u aan huis (Plan van eisen gesprek) waarin we dieper ingaan op uw persoonlijke smaak, leefstijl en specifieke interieurwensen. Hierna start ik met het ontwerpen van uw interieurplan op maat maar hebben we ook tussentijds nog overleg.

 

 

Veel klanten vinden het fijn om de aankoop van de geadviseerde meubels of verlichting zelf te regelen. En die vrije keuze is tevens een unieke meerwaarde van hoe ik als onafhankelijk interieurstyliste werk. Ik ben geen winkel gebonden interieurstyliste die meubels, keukens of vloeren verkoopt. Ik adviseer objectief waar de voor u best passende keuze (en prijs) hierin te vinden is. Zo blijft u geheel vrij uw aankopen te doen bij de leverancier of winkel van uw voorkeur.

Thuis en Tuin ontwerppakket

Bent u ook een echte groenliefhebber? Hoe fijn is het dan om ook uw tuin of balkon in het complete woonontwerp mee te kunnen nemen? Zo zal uw buitenruimte qua stijl, kleur en gebruiksgemak aansluiten bij het nieuwe interieur. TINT Styling is hiervoor een unieke samenwerking aangegaan met Kwekerij Sluishoek uit Borssele. Hun website: www.kwekerijsluishoek.nl

TINT is er zo ook voor indoor- en outdoor comfortabel wonen.

 

ZIE OOK

Verkoop styling

Maak gebruik van de ervaring van TINT bij het verkopen van uw oude huis. Zo kunt u in alle rust plannen gaan maken voor uw nieuwe woning.

Recreatie interieur

Het inrichten van uw vakantiewoning, hotelkamer of B&B. Tint interieurstyling is hierin graag uw partner.

icon interieurstyling

Flits Advies

Tijdens het Flits interieuradvies kom ik naar u toe om samen de ruimte te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden.

Zakelijke markt

De inrichting van uw winkel, kantoor of de lunchplek van uw medewerkers is mede van substantieel belang voor het succes van uw bedrijf.

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 

Liever de Tint - Folder in uw brievenbus? Vraag er naar via info@tintstyling.nl ik zend hem u graag toe!

BEKIJK DE NIEUWE TINT - FOLDER

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.